Målare Linköping

Grundarbete och måleri •

Om ROT-avdraget

ROT-avdraget gör arbetet billigare

ROT-avdraget är ett skatteavdrag som instiftades av regeringen under 1990-talet. Det här avdraget innebär att du som behöver hjälp med renoveringar har rätt att dra av 30 % av alla arbetskostnader förutsatt att du betalar skatt i Sverige och att du bor i bostaden som arbetet skall utföras i. Som mest kan ROT-avdraget uppgå till 50 000 kronor per kalenderår, och när du anlitar oss på Målare Linköping kan du nyttja det avdragsbelopp du har rätt till.

ROT-avdrag för måleriarbeten

Det går att använda ROT-avdrag när du behöver måla om inomhus eller utomhus. Du får också använda avdraget när du vill måla om en bostad som du bara bor i en del av året, förutsatt att du äger den. Skatteverket kontrollerar avdraget och slår ihop både ROT och RUT under året och om du har använt RUT till någon annan tjänst kan beloppet du har kvar att använda vara lägre. Det kan du kontrollera hos Skatteverket.

Vi sköter alla dina avdrag

Det skall vara enkelt för dig som är kund att anlita en målare i Linköping. När du ger oss ett uppdrag drar vi av ROT på fakturan och sedan ansöker vi om det beloppet från Skatteverket. När du får din deklaration efter årets slut kommer det framgå vilka avdrag du har fått från oss.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du behöver en målare i Linköping som utför målning av större och mindre ytor står vi till din tjänst.

  Telefon
  010-1956851

  E-post
  offert@linkopingmalare.se

  Orgnr
  480514-1993

OM OSS

När du behöver en målare i Linköping som utför målning av större och mindre ytor står vi till din tjänst.

Linköpingmålare.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Peterssons Måleri kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

010-1956851

offert@linkopingmalare.se

Orgnr:
480514-1993