Målare Linköping

Grundarbete och måleri •

Fasadmålning

Att ta hand om en fastighets yttre är väldigt viktigt för att huset skall må bra och kunna stå emot såväl väder som vind. Om ni behöver genomföra en fasadmålning kan ni alltid ta kontakt med oss så hjälper vi er. Vi på Målare Linköping har den utrustning som krävs för att utföra arbeten på högre höjder och obekväma platser. Det innebär att vi också vågar garantera er att när vi tar oss an att måla fasad får ni ett perfekt resultat oberoende av fastighetens nuvarande skick.

Ett miljömedvetet och kostnadseffektivt måleriföretag

Att bedriva ett måleri innebär att man behöver veta hur man på ett fördelaktigt sätt kan ta sig an olika uppdrag. När det gäller fasadmålning är det viktigt att ytan förbereds för den nya färgen, och allt det är något som våra målare i Linköping känner till väl. Om ni behöver få ny färg på en redan målad fastighet eller när ni skall måla fasaden på en nybyggnation kan ni vara säkra på att vi på tar hand om allt förarbete. När vi väl påbörjar målningen försöker vi alltid välja färger som har en så liten negativ miljöpåverkan som möjligt.

Fasadmålning

Låt oss ta hand om er fasadmålning i Linköping

Att anlita oss som målare i Linköping för er fasadrenovering är ett enkelt sätt att garantera ett perfekt resultat.

 • Vi väljer arbetsmetod och utrustning utifrån ytan som skall målas
 • Vi rengör ytan och skrapar bort gammal färg innan målningen påbörjas
 • Vi tar med oss de byggställningar som behövs för arbetet

Vi hjälper er med fasadmålning till ett bra pris

Det är alltid bäst att göra en fasadmålning i Linköping under de månader när det inte föreligger någon risk för frost. Om det är för kallt i luften finns det en risk för att resultatet inte blir så jämnt som önskat, samt att färgen inte kommer hålla lika länge som den borde. Vi hjälper er boka in en bra tidpunkt för målning och bistår naturligtvis med en offert som innehåller vårt pris för målare innan ni anlitar oss. Välkomna att ta kontakt antingen via telefon eller mejl vid eventuella frågor.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du behöver en målare i Linköping som utför målning av större och mindre ytor står vi till din tjänst.

  Telefon
  010-4100768

  E-post
  offert@linkopingmalare.se

  Orgnr
  480514-1993

OM OSS

När du behöver en målare i Linköping som utför målning av större och mindre ytor står vi till din tjänst.

Linköpingmålare.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Peterssons Måleri kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

010-4100768

offert@linkopingmalare.se

Orgnr:
480514-1993