Målare Linköping

Grundarbete och måleri •

Tapetsering

Vi som arbetar på Målare Linköping hjälper dig med tapetsering som ger ett perfekt resultat. Vi gör ett bra underarbete och våra målare har den utbildning och erfarenhet som krävs för att tapetseringen ska bli felfri och som du vill ha den. Du väljer vilka tapeter du vill ha, vi kan även bistå med råd om du är osäker, och sedan ser vi till att de kommer upp på väggen inom den tidsram som vi gemensamt har kommit överens om.

Kunniga tapetserare i Linköping

Vi har lång erfarenhet av tapetsering och har den utbildning som krävs för att kunna sätta upp rätt sorts tapet i rätt utrymme. Våra tapetserare är certifierade för våtutrymmen och kan sätta upp våtrumstapet på ett korrekt sätt. Det innebär att du som kund inte riskerar framtida problem som fuktskador orsakade av otäta skarvar. I andra rum än våtutrymmen kan vi hjälpa dig att sätta upp så väl enfärgade som mönstrade tapeter. Har du valt en tapet med stor eller litet mönster ser vi självklart till att mönsterpassningen bli perfekt.

Tapetsering

Väl utförd tapetsering i Linköping

När vi utför en tapetsering för en kund gör vi det i regel i följande steg:

 • Vi tar ner alla befintliga tapetlager
 • Vi spacklar hål och ojämnheter och slipar väggen jämn
 • Om väggen är mycket ojämn bredspacklar vi och slipar eller sätter upp en reparationstapet

Vi hjälper er med tapetsering till ett bra pris

Det är inte bara insidan av din bostad som kan behöva snyggas till och därför erbjuder vi även tjänster som fasadmålning. När du anlitar oss för tapetsering i Linköping vill vi att du redan innan vi påbörjar arbetet ska veta vad slutkostnaden kommer att bli och av den anledningen börjar vi alltid med att skicka en offert. I prisuppgiften som du får ingår alla kostnader och den summa som står är den som du betalar när arbetet är klart. Vi ser fram emot att ta emot dig som kund och du är välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du behöver en målare i Linköping som utför målning av större och mindre ytor står vi till din tjänst.

  Telefon
  010-4100768

  E-post
  offert@linkopingmalare.se

  Orgnr
  480514-1993

OM OSS

När du behöver en målare i Linköping som utför målning av större och mindre ytor står vi till din tjänst.

Linköpingmålare.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Peterssons Måleri kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

010-4100768

offert@linkopingmalare.se

Orgnr:
480514-1993